top of page

Cleo
Javier del Pino Romero

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Wij zijn een jonge Spaanse uitgeverij gevestigd in Antwerpen (België) die zich toelegt op het uitgeven van tweetalige boeken voor kinderen en volwassenen.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een jonge Spaanse uitgeverij gevestigd in Antwerpen (België) die zich toelegt op het uitgeven van tweetalige boeken voor kinderen en volwassenen.Onze doelstellingen zijn:

 

- De bevordering van het lezen,

- De promotie van de Spaanse taal, en

- Het bijdragen aan de opvoeding in sociale waarden van kinderen voor zover we dat kunnen,

- Het ondersteunen van de verzorging en het onderhoud van katten die zijn achtergelaten, mishandeld of die wachten op een adoptiegezin in een asiel of opvangcentrum.

 

Hiervoor geven we donaties aan:

 

- Kinderen die opgenomen zijn in ziekenhuizen,

- Kinderen die om welke reden dan ook kansarm of kwetsbaar zijn,

- Kinderen en volwassenen die in het buitenland wonen en van wie de hoofdtaal verschilt van de officiële taal van het land waar ze wonen, en die echt moeite doen om de taal van het gastland te leren.

- Kattenasielen, zodat de opbrengst van de verkoop ervan bijdraagt aan de kosten voor de verzorging en het onderhoud van de katten.

 

We proberen onze donaties te financieren door exemplaren van onze boeken te verkopen in het commerciële circuit.

 

Ons eerste boek, CLEO, uitgegeven in 4 versies, Spaans-Frans, Spaans-Nederlands, Spaans-Engels en Spaans-Russisch, is te koop via de website van de uitgever (www.fiscalcelestial.org) en wordt verdeeld in boekhandels in Vlaanderen, Nederland en Spanje.

bottom of page